maanantai 12. lokakuuta 2015

Työhuone

Vuokrasin itselle työhuoneen ja aloitin ihan oikean neulealan yrityksen. Ensimmäisenä tietysti piti tehdä tuotemerkkejä, joita voin ommella neuleisiin. Nämä on lähinnä tähän alkuun, mutta luulen että ne muuttuvat vielä. Käsipelillä on vaikea polttaa, kun ei ole niin vakaa ja tasainen jälki, jotta niistä tulis omasta mielestä tarpeeksi hyviä. Mutta onpahan nyt jotain ennen kuin keksin paremmat. 

Työhuoneeni sijaitsee vanhassa Hiukkavaaran kasarmi rakennuksessa ja siellä on muitakin taiteilijoita. Paikka on myös suojelukohde, joten kaikki on niinkuin ennenvanhaan. Minun liiankin hyvä mielikuvitus saa siellä "kummitukset" heräämään henkiin ;) Monesti kun yksin satun olemaan niin kaikki narahdukset ja vessan aavemainen tunnelma hieman karmii. Mutta tykkään siitä ihan älyttömästi ja se ruokkii myös lisää mielikuvitusta töihini. On se vain ihanaa aamulla lähteä sellaiseen työpaikkaan missä saa koko päivän tehdä just sitä mitä rakastaa ja on tilaa levittää neulekoneet ja langat, eikä niitä tarvitse joka kerta siivota pois.

Valmistan neuleita sekä mittatilauksena että omia design tuotteita ja myöhemmin ajattelin käynnistää myös kurssitoiminnan. Saa nähdä mihin kaikkeen kivaan tämä kehittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti